Best bekeken recepten week 41

Best bekeken recepten week 41

Ga er maar eens goed voor zitten, schenk jezelf wat te drinken in en zak lekker onderuit. Elke zondag presenteer ik de best bekeken recepten van de afgelopen week.

Kies je favoriete gerecht en tover het zo mogelijk vandaag nog op tafel, of maak alvast je boodschappenbriefje voor een smakelijke nieuwe week!

Stroganoff-pannetje met gehaktballetjes

Stroganoff-pannetje met gehaktballetjes

Ovenschotel met prei en gehakt

Ovenschotel met prei en gehakt

Broccoli-ovenschotel met kip, champignons en krieltjes

Broccoli-ovenschotel met kip, champignons en krieltjes

Stoofvlees van Belgische chefkok Peter Goossens

Stoofvlees van Belgische chef-kok Peter Goossens

Hollandse kibbeling

Zelfgemaakte Hollandse kibbeling


Heb je zelf ook een leuke foto gemaakt van een KeukenLiefde-gerecht? Deel hem dan op Instagram onder vermelding van #keukenliefde. Je foto wordt dan automatisch vertoond op de KeukenLiefde-homepage (zie de rechter side bar). Ik kijk ernaar uit!


Ovenschotel met kip en champignonroomsaus

Ovenschotel met kip en champignonroomsaus

Hollandse appelcake

Hollandse appelcake

Champignonroomsaus

Champignonroomsaus

Perfect gebakken speklappen

Basisrecept: perfect gebakken speklappen

Rauwe andijviestamppot met spekjes

Rauwe andijviestamppot met uitgebakken spekjes

5x het lekkerste stoofvlees

5x het lekkerste stoofvlees

Video: bami goreng

Video: bami goreng

Witlof met ham en kaas uit de oven

Witlof met ham en kaas uit de oven

Zelfgemaakte babi pangang

Zelfgemaakte babi pangang

Alle stoofpotgeheimen ontrafeld: zo maak je het lekkerste stoofvlees

Alle stoofpotgeheimen ontrafeld: zo maak je het lekkerste stoofvlees!

Wat is jouw favoriet?

Deel een foto van jouw gerecht op Instagram (je foto wordt dan automatisch vertoond op onze homepage in de rechter side bar), Facebook, of Twitter met #KEUKENLIEFDE. Ik kijk ernaar uit om te zien wat voor lekkers jij op tafel tovert!

Comments

  1. Verna Christ-Roggeveen says:

    Vorige jaar heb ik een slow cooker gekocht, dit is mn faforiete pan geworden. Alles kan je er in maken als het maar lang moet sudderen, stoofvlees, rendang, stoofpotje enz. Het kan dan de hele dag op 1 staan te sudderen en je hebt er geen omkijken naar, zelfs mensen die aan het werk zijn (ik niet meer) kunnen ’s morgens de pan aanzetten en ’s avonds bij thuiskomst een maaltijd hebben, heerlijk.
    Geniet enorm vd recepten, dank je wel.

Speak Your Mind

*