Bruschetta met zelfgemaakte steak tartare

Bruschetta met zelfgemaakte steak tartare

Enige tijd geleden alweer was mijn vader jarig en natuurlijk moest dat gevierd worden. Ik stelde voor om het diner te verzorgen en serveerde onder andere deze bruschetta’s met zelfgemaakte steak tartare als hapje.

Het maken van de steak tartare is erg makkelijk en absoluut meer dan de moeite waard. Hier kun je zien hoe ik de steak tartare maakte.

Verder is het maken van deze bruschetta’s een koud kunstje. Snijd wat plakken brood en smeer ze in met een mengsel van olijfolie en een teentje uitgeperste knoflook.

DSC_3415_800x536

Rooster ze goudbruin en knapperig in de oven. Laat ze iets afkoelen en beleg ze dan met de vers gemaakte steak tartare. Direct serveren!

Bruschetta met zelfgemaakte steak tartare

Daarnaast maakte ik ook nog wat bruschetta’s met tomaat-tonijnsalsa en schonk er een lekkere Grauwer burgunder van Weingut Wolf bij. Het was het begin van een gezellige avond en geslaagd verjaardagsdiner.

DSC_3450_800x536DSC_3448_800x536

Proost!

Speak Your Mind

*