Carpaccio-rolletjes

Carpaccio-rolletjes

Op de valreep heb ik nog een lekker oudejaarsavondhapje voor je: carpaccio-rolletjes! Gemaakt in een handomdraai met een pak kant-en-klare rundercarpaccio en wat rucola. Makkelijker wordt het niet. Veel lekkerder trouwens ook niet. Let’s party!

Ingrediënten

  • 1 verpakking kant-en-klare rundercarpaccio (inclusief dressing, pijnboompitten en Parmezaan)
  • Rucola

Bereiding
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een droge koekenpan. (Blijf erbij want ze verbranden snel!) Meng de rucola in een kom met de dressing en de helft van de pijnboompitten en Parmezaan uit het pak carpaccio. Leg twee plakjes carpaccio op elkaar en leg er een pluk rucola bovenop. Rol de carpaccio zo strak mogelijk op tot een rolletje.

Leg de rolletjes op een mooie serveerplank en serveer met de overige pijnboompitten en Parmezaan.

Carpaccio-rolletjes

Enjoy!

Comments

  1. Zaterdagavond op tafel gezet als hapje bij een goede film. Het werd door manlief gewaardeerd en is een stukje gezonder dan een zak chips 😉

  2. Was lekker en een leuk idee, maar was wel wat moeilijk te eten.

Speak Your Mind

*