Carpaccio sandwiches

Carpaccio sandwiches

Sandwiches zijn de perfecte snack om mee te nemen naar een zomerse picknick, maar smaken ook heerlijk als lunchgerecht of gewoon zomaar tussendoor. Deze carpaccio sandwiches smaken voortreffelijk en zijn bovendien heel makkelijk om te maken.

Lunch – 2 tot 3 personen – 10 minuten

Ingrediënten
9 sneetjes casino brood, korsten eraf gesneden
1 pakje carpaccio
stukje belegen kaas of Parmezaan, geschaafd of geraspt
Rode ui, in smalle ringen gesneden
Handje pijnboompitten
Handje sla
6 el mayonaise
Mosterd dragon vinaigrette, of een andere dressing naar keuze

DSC_5202_800x536

Bereiding
Meng de mayonaise met wat vinaigrette (hoeveelheid naar smaak).

DSC_5203_800x536

Om één sandwich te maken, gebruik je drie boterhammen. Bestrijk de eerste boterham met de mayo-vinaigrette en beleg met sla, 2 plakjes carpaccio, ui, pijnboompitten en kaas.

DSC_5207_800x536

Bestrijk de volgende boterham aan beide kanten met de mayo-vinaigrette en leg deze op de carpaccio.

DSC_5210_800x536

Beleg opnieuw met sla, carpaccio etc. en dek af met de laatste boterham, aan één kant besmeerd. Druk iets aan en snijd met een broodmes diagonaal in tweeën. Doe hetzelfde met de rest van het brood.

Serveer de sandwiches direct, of wikkel ze goed in vershoudfolie en bewaar in de koelkast.

Carpaccio sandwiches

Eet smakelijk!

Speak Your Mind

*