Driegangen Lentemenu

Driegangen Lentemenu

Eindelijk, de lente is weer begonnen! Lammetjes die vrolijk rond dartelen in de wei, prachtige bloesem en dagen die weer langer worden; reden genoeg om te vieren! Nodig je familie en beste vrienden uit en geniet samen van dit feestelijke en frisse lentemenu.

Menu

Voorgerecht
Salade met gerookte zalm en gemarineerde venkel

Hoofdgerecht
Gehaktrollade met romige preisaus*

Nagerecht
Bombay Sinaasappels

*Vervang voor dit menu het rundergehakt in de gehaktrollade eens door mager kalfsgehakt. Kalfsgehakt is ontzettend zacht van smaak en heerlijk mals. Het past ontzettend goed bij dit frisse Lentemenu!

Comments

  1. Ik heb voor op Hemelvaartsdag dit lentemenu gemaakt voor 7 personen. Is bijzonder goed in de smaak gevallen. Dank je wel voor deze vernieuwende en originele recepten. Ik kon het echter niet laten om nog wat aan te passen.
    De ruccola vond ik erg bitter dus die eruit gelaten. Omdat een persoon geen zalm wilde heb ik dat vervangen door gerookte kipfilet. Echter door het weglaten van de ruccola en de gerookte kipfilet die ik te veel had heb ik die ook met de zalm op de bordje gelegd. Bleek een prima combinatie.
    De gehakt rollade heb ik eerst in de oven gegaard en daarna plakken gesneden die ik ook weer in de oven verder heb gebakken.
    Voor het dessert was geen granaatappel te krijgen. Ik heb bosbessen en frambozen er bovenop gestrooid en een restje ricotta gebruikt en gezoet met suiker en sinaasappelsap (uit de sinaasappelschijfje gelekt) Dit er als een kwakje bovenop gelegd. Was ook een prima combinatie.

Speak Your Mind

*