Garnalencocktail met whiskysaus

Garnalencocktail met whiskysaus

Deze garnalencocktail met zelfgemaakte cocktail-whiskysaus is een klassiek voorgerecht. De kleine  Hollandse garnaaltjes, frisse ijsbergsla en romige whiskysaus zijn een match made in heaven!

Als voorgerecht is het leuk om de garnalencocktail te serveren in een mooi waterglas of cocktailglas. Ik serveer de garnalencocktail ook vaak in kleine borrelglaasjes als amuse. Een erg smakelijk hapje!

Onderstaande ingrediënten zijn voldoende voor 4 kleine borrelglaasjes als amuse of 2 iets grotere glazen als voorgerecht.

Ingrediënten

Bereiding
Verdeel om en om de ijsbergsla, garnalen en whisky-cocktailsaus tot bijna bovenaan het glas en serveer.

Garnalencocktail met whiskysaus

Enjoy!

Comments

  1. Kristel Raemaekers says:

    Een tip die ik ooit kreeg van iemand met een traiteurs zaak : doe de cocktailsaus vanonder in de glaasjes. Zo verwelkt de sla niet zo snel. Op die manier kan je de glaasjes al op voorhand maken en in de koelkast bewaren. Je sla blijft op die manier nog heel fris uitzien en je hebt er geen werk meer aan. Enkel maar uit de koelkast halen en op tafel zetten

Speak Your Mind

*