Kaastosti uit de oven

Kaastosti uit de oven

Als lunchgerecht eet ik graag deze snel en makkelijk te maken kaastosti. Ik bak de tosti in de oven waardoor je naderhand niets meer hoeft schoon te maken!

Je kunt een tosti natuurlijk ook bakken in de koekenpan of in een tosti-ijzer, maar dat betekent achteraf weer schoonmaakwerk. Ik wil gewoon genieten van mijn tosti en geen afwas! De oven in dus met dat ding!

Verwarm de oven voor op 200 graden. Smeer 2 sneetjes brood in met wat boter en schaaf wat plakken kaas.

DSC_0819_800x536

Leg de kaas op de broodkant zonder boter en dek af met de andere boterham.

DSC_0821_800x536

Knapperige kaastosti uit de oven

Plaats een vel bakpapier op een bakrooster en leg hier de boterhammen op met de boterkant naar buiten. Zo droogt het brood niet uit en wordt het heerlijk knapperig. Schuif het rooster in de oven en bak totdat het brood goudbruin is en de kaas gesmolten.

DSC_0826_800x536

DSC_0828_800x536

Enjoy!

Comments

  1. Tip, doe er wat ham op en plakjes tomaat en een beetje peper 🙂

  2. Michel de Boer says:

    Hoe lang moet het in de over afbakken?

Speak Your Mind

*