Kabeljauw met mango-chilisalsa van Lya

Kabeljauw met mango-chilisalsa

Dit gezonde en kleurrijke recept kreeg ik ingezonden van Lya. Gebakken kabeljauwfilet met een heerlijke tropische mango-chilisalsa! Het woord is aan Lya:

Oorspronkelijk uit de AH viswijzer. Ik heb filet gebruikt i.p.v. kabeljauwburgers, basmatirijst i.p.v. witte en wilde rijst en roerbakgroenten i.p.v. rauwkost. Maar de mango-chilisalsa is oorspronkelijk.

Ingredienten
Voor de mango-chilisalsa
1 rijpe maar stevige mango, in blokjes
2 el zoete chili-saus
1 kleine rode ui, gesnipperd
3 el verse fijngehakte koriander

Verder
kabeljauwfilet
basmatirijst
roerbakgroenten

Bereiding
Meng alle ingrediënten voor de mango-chilisalsa en laat even intrekken. Kook ondertussen de rijst volgens de beschrijving op het pak en wok de roerbakgroenten. Dep de kabeljauwfilet droog en bestrooi ze aan beide kanten met wat peper en zout. Wentel de kabeljauw voor een knapperig korstje eventueel door wat bloem. Bak op het laatste moment de kabeljauwfilet in een hete pan met wat olie en serveer direct.

Eet smakelijk! Groetjes Lya

Heb jij ook een lekker of bijzonder recept dat je graag met ons wilt delen? Stuur dan een mail met het recept én leuke foto van het eindresultaat naar info@keukenliefde.nl en je ziet jouw recept binnenkort hier terug op keukenliefde!

Speak Your Mind

*