Kaneeltwists van Chantal

Kaneeltwists

Deze heerlijke kaneeltwists van bladerdeeg zijn gemaakt door mijn schoonzusje Chantal. Ik vind ze er zo fantastisch uitzien dat ik haar heb gevraagd ze hier een plekje te mogen geven.

Ingrediënten voor 12 stuks

  • 4 plakjes bladerdeeg
  • 1 losgeklopt ei
  • 4-5 el suiker
  • 1 el kaneelpoeder

Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd elk deegplakje in 6 repen. Druk steeds de uiteinden van 2 repen op elkaar. Leg de repen op de bakplaat. Bestrijk ze met het ei en bestrooi ze royaal met de suiker en het kaneelpoeder. Twist de stengels door de uiteinden in tegengestelde richting te draaien. Bak de stengels in de voorverwarmde oven in 15-20 minuten goudbruin en gaar.

Kaneeltwists

Enjoy!

Tip

Vervang voor speculaasstengels de kaneel door koek- of speculaaskruiden.

Speak Your Mind

*