Koken op de camping: vispakketje van de barbecue

Koken op de camping: vispakketje van de barbecue

Eenvoudig en snel te maken vispakketje met frisse venkel en tomaat voor op de barbecue. Lekker met gekookte of gebakken krielaardappels!

Hoofdgerecht voor 4 personen

Ingrediënten

  • 4 stuks stevige visfilets
  • 1 venkel
  • 2 tomaten, in plakjes gesneden
  • 2 citroenen, in dunne plakken gesneden
  • Extra vierge olijfolie
  • Zout en peper

Verder nodig
4 vellen aluminiumfolie

Bereiding
Steek de barbecue aan.

Snijd de harde onderkant van de venkel en verwijder eventueel het buitenste harde blad. Halveer de venkel en snijd in flinterdunne plakjes. Houd het frisse venkelgroen achter voor garnering.

Verdeel de venkel en tomaat over vier vellen aluminiumfolie. Druppel er wat olijfolie overheen en bestrooi met zout en peper. Leg de visfilets erbovenop. Bestrooi met zout en peper. Bedek de vis met de citroenplakjes en druppel er nog wat olijfolie overheen. Vouw de pakketjes goed dicht en leg ze circa 8 minuten op de barbecue (grilltijd is mede afhankelijk van de dikte van de vis).

Bestrooi de vispakketjes voor serveren met het achtergehouden venkelgroen.

Koken op de camping: vispakketje van de barbecue

Eet smakelijk!

Tip

Verse basilicum bij de hand? Bestrooi de vispakketjes voor serveren met fijngesneden basilicum!

Speak Your Mind

*