Lunchwrap met Hollandse garnalen

Lunchwrap met Hollandse garnaal

Wat een gevecht.

Deze eigenwijze lunchwrap met Hollandse garnalen ontwierp ik met bij elkaar geschraapte restjes uit de koelkast. Ik was niet van plan om het recept te delen of er foto’s van te maken. En juist dan zul je zien dat het zo verrassend lekker is dat je het van de daken wilt schreeuwen!

Bij deze dus.

Excuses voor de slechte foto’s. Ik zat opgezadeld met een wrap die niet op de foto wilde. Hij vertikte het om braaf opgerold te blijven liggen. Ik dreigde met zware straffen. Maar niets hielp. Het werd een slagveld.

Hopelijk vergeef je het me als je een hap neemt. Want zijn verborgen smaken gaf hij zonder verzet bloot!

Ingrediënten voor 1 lunchwrap

  • 1 zachte tortillawrap
  • 3 el Hollandse garnalen
  • 3 cherrytomaten, in vieren gesneden
  • 1 el lente-ui, in smalle ringen gesneden
  • Paar blaadjes (ijsberg)sla
  • 1 el cocktailsaus

Bereiding
Beleg de tortilla met wat in repen gesneden ijsbergsla, Hollandse garnalen, cherrytomaten, lente-ui en druppel de cocktailsaus eroverheen. Spreek je wrap liefkozend toe en rol hem zo strak mogelijk op. Hopelijk is -ie je goedgezind.

Snijd de wrap schuin doormidden en geniet.

Lunchwrap met Hollandse garnaal Lunchwrap met Hollandse garnaal

Speak Your Mind

*