Makkelijke parmezaankoekjes

Makkelijke parmezaankoekjes

Deze parmezaankoekjes zijn ontzettend snel en makkelijk te maken! Serveer ze als knapperig krokantje bij een lekkere groene salade of zet ze gewoon op tafel als klein borrelhapje. 

Ingrediënten
Stuk parmezaanse kaas
Aantal zwarte kalamata olijven

DSC_8152_800x536

Verder nodig
Siliconen bakmatje of bakpapier, rasp

Bereiding
Rasp een flinke hoeveelheid kaas en verdeel dat over een bakmatje op het bakblik. Verdeel er wat olijven over. Je kunt natuurlijk ook meerdere kleine hoopjes kaas maken en op ieder hoopje een olijf leggen.

DSC_8158_800x536

Schuif het bakblik in een voorverwarmde oven van 200 graden. De parmezaankoekjes zijn klaar wanneer de kaas goudbruin begint te kleuren.

Makkelijke parmezaankoekjes

Laat de parmezaankoek afkoelen totdat hij hard is en snijd of breek dan in stukken. Serveer direct.

Makkelijke parmezaankoekjes

DSC_8167_800x536

Tip! Zet tijdens het gourmetten een bakje geraspte parmezaan op tafel en laat iedereen zijn of haar eigen koekjes maken onder de grill.

Eet smakelijk!

Comments

  1. Lya van Gelder-Verbrugh says:

    dit vindt ik een top idee bij mijn
    salade

Speak Your Mind

*