Ovenpasta met romige kaassaus

Ovenpasta met romige kaassausVanavond moest ik alleen eten. Manlief ging de deur uit en dochterlief lag lekker op bed. Eerst maar eens een rode wijn inschenken voor mezelf en een blik in de koelkast werpen. Snel en lekker zijn de sleutelwoorden, het wordt een makkelijk te maken ovenpasta met romige kaassaus. Yumm!

Ingrediënten voor 2 personen
120 gram ongekookte pasta
handje diepvriesdoperwten
handje schoongemaakte, fijngesneden prei
beenhamblokjes of een plak beenham in reepjes gesneden
zakje kaassaus van Knorr
200 ml slagroom
stukje blauwaderkaas, in blokjes gesneden
stukje parmezaanse kaas, geraspt

DSC_0032_800x442

Bereiden
Verwarm de oven voor op 200 graden. Vet een kleine ovenschaal in. Doe de ongekookte pasta, doperwten, ham, prei en blauwaderkaas in de ovenschaal en meng door elkaar. Klop de kaassaus met 250 ml water en de slagroom los. Giet over de pasta. Bedek met parmezaanse kaas en bak ongeveer 35 minuten in de oven of totdat de bovenkant goudbruin is en de pasta beetgaar.DSC_0050_568x600 DSC_0056_800x503 Ovenpasta met romige kaassaus

Eet smakelijk!

Speak Your Mind

*