Pannenkoek met brie, walnoten en honing

Pannenkoek met brie, walnoten en honing

Dit is mijn favoriete pannenkoek die steevast bestel tijdens een etentje in het pannenkoekenrestaurant: een pannenkoek met brie, walnoten en honing. Gelukkig is deze pannenkoek heel gemakkelijk zelf te maken, zodat je er ook thuis heerlijk van kunt genieten. 

Hoofdgerecht – 2 personen – 30 minuten

Ingrediënten

  • Halve portie pannenkoekbeslag
  • 200 g brie, in lange plakken gesneden
  • Flinke hand walnoten
  • Vloeibare honing
  • Paar lente-uitjes, in ringen gesneden
  • Boter om in te bakken

DSC_9352_800x457

Bereiding
Verhit een speciale pannenkoekpan of gewone koekenpan met een klontje boter en giet hier wat beslag in. Draai de koekenpan rond om het beslag gelijkmatig te verdelen.

DSC_9359_800x581

Draai de pannenkoek na enkele minuten om en bak de andere kant. Verdeel de brie over de pannenkoek en laat mee zacht worden. Schuif de pannenkoek op een bord en verdeel de walnoten, lente-ui en honing eroverheen. Serveer direct.

Pannenkoek met brie, walnoten en honing


Pannenkoek met brie, walnoten en honing

Eet smakelijk!

Speak Your Mind

*