Pizza met salami en paprika

Pizza met salami en paprika Dat mijn man en ik dol zijn op zelfgemaakte pizza zal jullie inmiddels niet ontgaan zijn. Voor ons is er simpelweg geen enkele pizza meer die kan tippen aan zelfgemaakt. Er ligt altijd een bolletje pizzadeeg in de diepvries klaar zodat we binnen no time kunnen genieten van een lekkere zelfgemaakte pizza. Dit keer gingen we voor de uitvoering salami deluxe met uiteraard salami en paprika en hij smaakte wederom voortreffelijk!

Ingrediënten
pizzadeeg, zelfgemaakt of kant en klaar
tomatenfritto
salami
mozzarella, in plakken gesneden
goudse kaas, in blokjes
halve ui, in dunne ringen gesneden
1 paprika, in dunne repen gesneden
gedroogde oregano

DSC_8836_800x536

Verder nodig
deegroller, ronde pizzabakplaat met gaatjes in de bodem

Bereiding
Verwarm de oven voor op 225 graden. Rol het deeg, op een met bloem bestoven werkvlak, dun uit ter grootte van de pizzavorm. DSC_8839_800x536Beleg met de tomatenfritto, kaas, salami, paprika en ui. DSC_8842_800x536 DSC_8847_800x536 DSC_8854_800x536Bestrooi met wat oregano en bak de pizza ongeveer 10 minuten of totdat de bovenkant goudbruin is en de bodem knapperig.Pizza met salami en paprika Schuif de pizza op een houten plank en snijd in stukken. Serveer direct.

Eet smakelijk!

Speak Your Mind

*