Quesadilla met pesto, kaas en tomaat

Quesadilla met pesto, kaas en tomaat

Ik ben dol op quesadilla als makkelijk en snel te maken lunchgerecht. Deze Mexicaanse tosti van zachte tortillawrap kun je vullen naar wens en er zo elke keer weer een andere draai aan geven. Dit keer maakte ik heerlijke quesadilla, gevuld met pesto, kaas en tomaat. Tortillawraps laten zich uitstekend invriezen, waardoor je op ieder gewenst moment met slechts enkele verse ingrediënten uit je koelkast in een handomdraai een lekkere lunch kunt maken.

Tussendoor / Lunchgerecht – 1 tot 2 personen – 5 minuten + 10 minuten oventijd

Ingrediënten

  • 2 zachte tortillawraps
  • Plakjes kaas
  • Pesto
  • 1 grote tomaat, in plakken gesneden
  • 1/4 rode ui, in ringen gesneden

DSC_1501_800x536

Verder nodig
Bakblik met bakpapier

Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 graden.

Besmeer de wraps met pesto en beleg een wrap met tomaat, ui en kaas.

DSC_1505_800x536

DSC_1507_800x518

Leg de andere wrap erbovenop en leg op het bakblik. Bak circa 10 minuten in de oven, of totdat de kaas gesmolten is.

DSC_1511_800x478

Snijd de quesadilla in vieren en serveer direct.

DSC_1513_800x586

Quesadilla met pesto, kaas en tomaat

Eet smakelijk!

Comments

  1. Deze zijn erg lekker!

  2. Hallo,

    Even een vraag.
    Als je uit gaat van twee tortilla’s en die besmeert met pesto enz.
    Hoe krijg je ze dan netjes op elkaar?
    Daar ben ik erg benieuwd naar of had je er nog twee achter gehouden.
    Lijkt mij erg lekker recept om snel eens te proberen.
    AJ

    • Oeps! Bedankt voor je reactie!! Je moet beide tortilla’s besmeren met pesto, maar slechts eentje beleggen met kaas, tomaat en ui, dan andere er weer bovenop leggen. Ik heb het aangepast.

Speak Your Mind

*