Rijkelijk gevulde vissalade

Rijkelijk gevulde vissalade

Deze rijkelijk gevulde vissalade is ideaal om te maken na een drukke werkdag, als je weinig zin of tijd hebt om te koken. Serveer de salade met geroosterd brood, zelfgemaakte aioli en geniet van een eenvoudige en verrukkelijke maaltijd!

Hoofdgerecht – 4 personen – 15 minuten

Ingrediënten
Krop zachte sla, zorgvuldig gewassen en drooggedept
4 hardgekookte eieren, in plakjes gesneden
Handvol olijven
1/2 komkommer, in plakjes gesneden
Handvol cherrytomaten, gehalveerd
Handvol radijsjes, in kwarten gesneden
plak fetakaas, grof verkruimeld
Pak gerookte zalm, in kleinere stukjes gescheurd
Bakje Hollandse garnalen
Handvol gehakte tuinkruiden (b.v. dille, bieslook, peterselie)

Bereiding
Hussel de sla in een grote schaal om met wat goede olijfolie en breng op smaak met zout en peper. Beleg de salade met alle overige ingrediënten en serveer direct.

Rijkelijk gevulde vissalade

Tip!
Natuurlijk kun je deze vissalade nog aanvullen met andere vis naar keuze zoals bijvoorbeeld gekookte mosselen, rivierkreeftjes, tonijn, krab of ansjovis (uit blik) en gamba’s. Alles kan en mag!

Eet smakelijk!

Speak Your Mind

*