Romige garnalensalade met ei en dille

Romige garnalensalade met ei en dille

Kleine gekookte en gepelde garnalen lenen zich bij uitstek voor een snel te maken en heerlijke toastsalade. Deze romige garnalensalade met hardgekookte eieren en verse dille smaakt bijvoorbeeld heerlijk op een sneetje geroosterd witbrood; een bijzonder smakelijk lunchgerecht! Maar je kunt de garnalensalade ook serveren op rondjes uitgestoken witbrood en rond laten gaan als vishapje op een feestje of verjaardag.

Toastsalade – 2 personen – 10 minuten

Ingrediënten
bakje gekookte en gepelde garnalen
2 eieren, hardgekookt
1 el crème fraîche
1 el fijngehakte dille
zout en peper

DSC_2766_800x536

Bereiding
Hak de eieren fijn. Ik gebruik hier vaak een eiersnijder voor, makkelijk en snel.

DSC_2771_800x536

Meng de garnalen met de gehakte eieren, crème fraîche, dille en breng op smaak met wat zout en peper.

DSC_2773_800x536

Romige garnalensalade met ei en dille

Romige garnalensalade met ei en dille

Eet smakelijk!

Speak Your Mind

*