Siciliaanse vis uit de oven

Wil je gezond, lekker en licht eten? Dit is één van mijn favoriete gerechten die ik maak als ik pas op plaats wil maken, zonder in te leveren op maak: Siciliaanse vis uit de oven! Met ingrediënten als venkel, pijnboompitjes, rozijnen, olijven en tomaat doet het gerecht denken aan Sicilië. Dit gerecht heeft eigenlijk niks meer nodig, maar voel je vrij om er wat knapperig brood bij te serveren. 

 

Seizoensrecepten, Wereldgerechten, Zomerrecepten, Italiaanse recepten, Koolhydraatarme recepten, Hoofdgerechten, Ovenrecepten, Slanke recepten, Snelle recepten, Visrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(0 stemmen)
6 reacties

Deel je liefde

  1. George

    Wat een heerlijk gerecht, super genoten hier thuis! Heb geen stoom maar met 12 min was in kabeljauw nog heel mooi glazig…… Aanrader!

    1. Leuk om te horen dat je mijn enthousiasme deelt George! 🙂

      1. Marlies Noijen

        Is dit gerecht volledig gemaakt in de ” stoomoven” ?

        1. Dat klopt Marlies.

  2. Marleen

    Oh heerlijk ga ik maken…….maar heb helaas niet zo’n prachtige stoomoven! Hoe lang in gewone oven?

    1. Ik zou dezelfde tijd aanhouden Marleen, maar wel goed in de gaten houden. Vis heeft een hele korte bereidingstijd.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde