Speels & Smakelijk: partyknaks in bladerdeegjasje

Speels & Smakelijk: partyknaks in bladerdeegjasje

Hoera, it’s partytime!

Laat dit simpele hapje je redder in nood zijn, bijvoorbeeld als er onverwachts visite aanbelt, als je plotsklaps snacktrek krijgt bij het kijken naar een film of voetbalwedstrijd, of als je lieve kinderen zich stierlijk vervelen op een druilerige woensdagmiddag; dan zijn deze partyknaks gestoken in een prettig zittend bladerdeegjasje het welkome antwoord!

Je hebt slechts twee luttele ingrediënten nodig, die je zowieso altijd op voorraad moet hebben: (diepvries)bladerdeeg en een blik knakworstjes, of in dit geval partyknaks. Serveer ze met ketchup en mosterd en laat het feest losbarsten!

Hapje/snack voor 4 personen — 10 minuten + 20 minuten in de oven

Ingrediënten

  • 1 blikje partyknaks van Unox
  • 2 blaadjes bladerdeeg, half ontdooid
  • 1 el sesamzaadjes
  • 1 ei, losgeklopt

Om erbij te serveren

  • Mosterd en ketchup

Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden.

Snijd het bladerdeeg in smalle repen. (Als het bladerdeeg volledig is ontdooid, gaat dit erg lastig.) Rol de reepjes bladerdeeg om de knakworstje en leg ze op een met bakpapier bekleed bakblik. Bestrijk het bladerdeeg met losgeklopt ei en bestrooi met de sesamzaadjes.

Bak 15 tot 20 minuten in de oven, of totdat het bladerdeeg licht goudbruin is. Serveer met ketchup en mosterd.

Speels & Smakelijk: partyknaks in bladerdeegjasje

Enjoy!

Speak Your Mind

*