Top 7 best bekeken spijs-en-wijngerechten

Top 7 best bekeken spijs-en-wijngerechten

Voor een verzameling bijzondere gerechten kun je terecht in de KeukenLiefde-categorie Spijs & Wijn, die elke twee weken wordt verrijkt met een nieuw gerecht. Alle gerechten voldoen aan minimaal drie eigenschappen: (1) ze strelen je tong, (2) ze masseren je gehemelte, (3) ze doen je smaakpapillen dansen van blijdschap.

En bovendien zijn de gerechten héél eenvoudig te maken. Het zijn dan ook mijn ultieme weekendgerechten, niet alleen omdat je er met het hele gezin van kunt genieten, maar tevens met familie, vrienden, collega’s of wie dan ook, en bij welke gelegenheid dan ook.

Want wat is er nu feestelijker dan een grote pan boeuf bourguignon op tafel met daarnaast een mooie fles rode Bourgogne of Spätburgunder? Of een hele gebraden kip uit de oven met een lekker glas Beaujolais? Of een elegante victoriabaars vergezeld van een Gavi uit Piemonte?

Met deze top 7 van de best bekeken spijs-en-wijngerechten ben jij elk weekend chef de cuisine in je eigen gezellige restaurantje!

1. Spijs & Wijn: boeuf bourguignon

Spijs & Wijn: boeuf bourguignon

2. Spijs & Wijn: victoriabaars uit oven

Spijs & Wijn: victoriabaars uit oven

3. Spijs & Wijn: vis-ovenschotel

Spijs & Wijn: vis-ovenschotel

4. Spijs & Wijn: saliemedaillons met champignonroomsaus

Spijs & Wijn: saliemedaillons met champignonroomsaus

5. Spijs & Wijn: cavolo nero caesarsalade

Spijs & Wijn: cavolo nero caesarsalade

6. Spijs & Wijn: hele kip uit de oven met citroen-, tijm- en knoflookboter

Spijs & Wijn: hele kip uit de oven met citroen-, tijm- en knoflookboter

7. Spijs & Wijn: bietenrisotto met gerookte zalm

Spijs & Wijn: bietenrisotto met gerookte zalm

Speak Your Mind

*