Top 7 Hollandse recepten – week 46

Top 7 Hollandse recepten - week 46

Al vier weken op rij zijn de recepten uit de top 7 van week 42 ongewijzigd. Week na week worden recepten zoals stoofvlees, de broccoli-ovenschotel en champignonroomsaus het meest bekeken. Tsja… Ik kan jullie natuurlijk geen ongelijk geven. Het zijn stuk voor stuk heerlijke klassiekers en typisch Hollandse gerechten (op de sajoerboontjes na), zo valt me op. We krijgen er maar geen genoeg van. 

Om dus ook vandaag maar in Hollandse sferen te blijven, heb ik een top 7 voor jullie gemaakt met uitsluitend Hollandse recepten. Grappig om te zien dat ook het hertenstoofvlees en de lekkerste gourmetrecepten ertussen staan. Nu Sinterklaasavond en de feestdagen langzaam dichterbij komen, gaan we alvast op zoek naar bijzondere recepten en krijgen we weer zin in kneuterige gezelligheid. Heerlijk! Veel smakelijk lees- en kookplezier!

1. Rauwe andijviestamppot met uitgebakken spekjes

Rauwe andijviestamppot met uitgebakken spekjes

2. Stoofvlees van hert met rode port en kruidkoek

Stoofvlees van hert met rode port en kruidkoek

3. Zelfgemaakte kibbeling

Zelfgemaakte Hollandse kibbeling

4. De lekkerste gourmet recepten!

De lekkerste gourmet recepten!

5. Rodekool met appel

Rodekool met appel

6. Hachee

Hachee

7. Kipsalon

Gezonde Kipsalon

Speak Your Mind

*