Tuna melt tosti

Tuna melt tosti

Tuna melt is een begrip in Amerika. Deze verrukkelijke tosti met romige tonijnsalade, tomaat en zacht smeltende kaas is inmiddels een ware klassieker te noemen. Na het proeven begrijp je direct waarom en ben je verkocht.

Snack / Lunch – 2 personen – 5 minuten + 15 minuten in de oven

Ingrediënten

  • 4 sneetjes brood
  • Smeerboter
  • Tonijnsalade, liefst zelfgemaakt!
  • Plakjes kaas
  • 1 tomaat, in plakjes gesneden

DSC_1386_800x581

Verder nodig
Bakblik bekleed met bakpapier

Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden. Besmeer het brood aan een kant met boter en bestrijk twee boterhammen royaal met tonijnsalade, gevolgd door plakjes tomaat en kaas.

DSC_1392_800x406

Dek af met de overige boterhammen, boterkant naar boven.

DSC_1393_800x481

Leg de boterhammen op het bakblik en bak de tosti’s circa 15 minuten in de oven, of totdat ze goudbruin en knapperig zijn.

DSC_1396_800x588

Laat de tuna melt tosti’s iets afkoelen en snijd dan diagonaal doormidden. Serveer direct.

Tuna melt tosti

Eet smakelijk!

Comments

  1. hoi Annemiek,
    heb je ook een lekker recept voor tonijnsalade?
    die van jouw ziet er erg lekker uit

    groet gerie

  2. Hoi Hoi,
    Op hoeveel graden moet de oven?

    Groetjes,
    Chantal

Speak Your Mind

*