Win bioscoopkaartjes voor de nieuwe film Brasserie Valentijn!

Win bioscoopkaartjes voor Brasserie Valentijn!

Over precies drie weken is het Valentijnsdag! Sommige mensen vinden het onzin, maar ik hou ervan. Love is in the air!

Een prima gelegenheid om je geliefden eens flink te verwennen en uitbundig in de watten te leggen. Ik grijp de gelegenheid graag aan om recepten te bedenken waar de liefde vanaf druipt: wentelteefrolletjes gevuld met Nutella en blauwe bessen, suikerbrood belegd met aardbeien en amandelstrooisel, rode bietenrisotto met zalm, aardappelhartjes of een glutenvrije chocoladetaart met slagroom en chocokrullen. Makkelijke recepten met de WOW-factor.

Ik twijfelde dan ook geen seconde toen Dutch FilmWorks vroeg of ik zin had in een winactie voor de nieuwe film Brasserie Valentijn. Jaaahaaahaaa! 🙂

Brasserie Valentijn is een heerlijk Nederlandse film met onder andere Georgina Verbaan, Roeland Fernhout en Egbert Jan Weeber die 28 januari in première gaat. Het is dé valentijnsfilm voor iedereen die van lekker eten houdt en van de liefde!

Valentijn (Georgina Verbaan) runt samen met haar broer, chef-kok Angelo (Roeland Fernhout), met succes Brasserie Valentijn. 14 februari is de dag van de liefde en als altijd is iedere tafel gereserveerd. Voor het stel dat elk jaar terugkomt, voor de jongen in afwachting van zijn blind date, voor de man met zijn veel te jonge minnares, voor een jong en verliefd koppeltje, enzovoort. Angelo zorgt voor een passend menu en Valentijn heeft de tafels tiptop gedekt. Dan stapt Frank (Egbert Jan Weeber), een oude vlam van Valentijn, het restaurant binnen…

Winactie:

Van Dutch FilmWorks mag ik maar liefst 8 bioscoopkaartjes (4 x 2) weggeven én 4 dvd’s De Surprise!

Wat moet je doen om kans te maken?

Laat hieronder weten wat jouw ultieme valentijnsdaggerecht is en noem je gerecht ook HIER onder vermelding van #BrasserieValentijn en #KeukenLiefde. Meedoen kan tot en met donderdag 28 januari aanstaande.

De winnaars van deze winactie zijn bekend gemaakt en hebben een mail ontvangen. Deze winactie is gesloten.

Let op! Laat hieronder een geldig e-mailadres achter zodat ik je kan bereiken. Indien winnaars niet binnen twee dagen reageren, gaat de prijs naar iemand anders.

Win bioscoopkaartjes voor Brasserie Valentijn!

Comments

  1. Oh wauw, jullie verdienen allemaal kaartjes voor die film. Ik zie de film later wel, ik ga duik de keuken in en ga jullie ideeën bereiden, inspiratie genoeg tot aan valentijnsdag en ver daarna! Succes allemaal en Mieke jij succes met kiezen 🙂 xxx Aman

  2. Salade van veldsla met mango en rivierkreeftjes met daarop whiskey/yoghurtdressing en warm brood met roomboter en Fleur de sel, GENIETEN!

  3. Kip in chocolade saus <3

  4. Wat ik hiermee: #BrasserieValentijn en #KeukenLiefde moet doen snap ik niet of moet ik de recepten ook noemen onder je bericht op Facebook?

  5. Om onder het film kijken op te eten:
    LIEFDESAPPELTJES
    :

    2 appels.
    2 houten stokjes.
    180 gram suiker.
    0,4 liter water.
    1/4 theelepel rode kleurstof.
    1/4 theelepel azijn.

    Was de appels, droog ze goed af en steek op de plaats van de steel het houten stokje.
    zet een schaal tegen het uitlekken klaar en bestrooi deze met 11/2 eetlepels suiker.
    Breng suiker, water,kleurstof en azijn in een pan met dikke bodem aan de kook op hoog vuur en laat het even borrelend koken tot een siroop.
    Haal de pan dan van het vuur en haal de appels één voor één door de suikerstroop en draai tot ze aan alle kantengelijkmatig geglazuurd zijn.
    laat ze met de steel naar boven afkoelen op het schaaltje in de rest van de suiker.

  6. Aardbeienkwark met anijs
    Het lekkerste valentijnsdessert voor 2 personen
    Ingrediënten
    2 eetl gestampte muisjes
    1 eetl suiker
    250 gr aardbeien
    250 gr kwark

    Bereiding
    Verwijder de kroontjes van de aardbeien, houd 4 aardbeien apart.
    Doe de aardbeien, gestampte muisjes kwark en suiker in de blender, tot deze helemaal glad is.
    Giet de aardbeien kwark in de glazen. Snijd 1 aardbei in plakjes en snijd er 2 in de vorm van een hartje, de overige 3 aardbeien gaan in de blender met een beetje water, pureer het tot sap.
    Giet in elk glas een beetje aardbeien sap over de aardbeien kwark, en leg daarboven het hartje.

  7. Passie-puddinkjes

    50 gram risottorijst
    1 dl kokosmelk
    1/2 dl melk
    40 gram suiker
    1/2 kleine rijpe mango
    2 rijpe passievruchten
    25 gram witte chocolade
    1/4 granaatappel
    l2 kleine toefjes verse munt

    Bereidingswijze:
    Risotto-rijst met de suiker, melk en kokosmelk op een laag vuur zachtjes laten gaarkoken. Zodra de rijst gaar is (na ca. 15 minuten) de chocolade erin laten smelten en het rijstmengsel overscheppen in een kom.
    Mango schillen en in blokjes snijden en deze samen met de zaadjes van de granaatappel door de rijst scheppen. Met behulp van een hartvormige koekjes-uitsteker de rijst in hartvorm op 2 borden scheppen. Vruchtvlees van de passievruchten over de rijstpuddinkjes scheppen en deze garneren met een klein toefje munt.

  8. Claudia says:

    Valentijnsdag valt dit jaar op een zondag… dit betekent voor ons niet zozeer samen koken maar vooral voor mijn (dementerende) moeder en vader koken. Op zondag bij ons eten is hun wekelijkse uitstapje, dus helaas voor mijn man 🙂 (maar hij klaagt niet hoor !) geen romantisch dineetje voor 2 maar een etentje met liefde bereid voor mijn ouders. Mijn vader is dol op kip en mijn moeder op frietjes dus t wordt : kippenvleugeltjes uit de oven, frietjes, salade en een ijsje toe. Heel simpel maar hen te zien smullen is t mooiste compliment

  9. Karin Laduk says:

    Wij gaan gezellig samen de keuken in, het zal waarschijnlijk een curry worden. En ik maak een heerlijke taart voor hem om na het eten samen op de bank van te genieten met een kop koffie

  10. Thea Mansveld says:

    Mijn partner doe ik het grootste plezier met sperziebonen met opperdoesjes en een varkenshaasje met rockfortsaus, dat krijg hij dan ook met Valentijn.

  11. Christa says:

    Mijn man doe ik een groot plezier met tortilla gevuld met varkenshaas , spekjes, room en kaas, overgoten met tacosaus en kaas. Even in de oven en smullen.
    #BrasserieValentijn. #Keukenliefde

  12. Wendy Schumacher says:

    Liefdespasta ?

    Pasta (vlinders)
    200 gram gerookte zalm
    Bakje mascarpone
    Blikje tomatenblokjes
    Gedroogde tomaatjes
    Citroenzest
    Verse dille

    Pasta koken
    Mascarpone laten smelten in een pannetje, tomaatblokjes uit laten lekken en erbij doen. Zalm en gedroogde tomaatjes in stukjes snijden. Er door roeren. Fijngesneden dille en citroenzest toevoegen. Op smaak brengen met zout en peper.
    Pasta afgieten, saus erover heen gieten!
    Heerlijk met een salade!

  13. Miranda groen says:

    Samen smullen van een grote schaal eigengemaakte tiramisu?

  14. Diana van der Heide says:

    Pannekoeken met spek voor mijn vriend, die vindt hij het meest lekker ❤ #BrasserieValentijn #KeukenLiefde

  15. Marloes vd berg says:

    Mijn favoriete valentijnsgerecht. Ik weet dat mijn man spare ribs erg lekker vind. Dus daar kies ik voor. Lekker eten, man vrolijk dan krijg ik hopelijk een vakentijnscadeau

  16. ja, goede vraag wat zal ik op Valentijnsdag koken? Je zet me aan het denken. Ik heb gisteren gelezen over die heerlijke hamburgers en was van plan om die eens te maken. Nou, wellicht op Valentijnsdag ❤️ Het hoeft niet heel fancy te zijn als het maar lekker is ? en weet zeker dat mijn man en kinderen er van zullen smullen. Kinderen mogen dan gerust mee eten op Valentijnsdag. Het zou wel leuk zijn als mijn man en ik ’s avonds naar de film Brasserie Valentijn kunnen gaan (zonder kinderen uiteraard) ?

  17. Anouk Guichelaar says:

    Ik ga met Valentijn eigengemaakte Churros maken, jum!
    Makkelijk en lekker!
    120 ml water in een pannetje met 60 gram ongezouten boter en een snufje zout. Dit warm laten worden, dit in een kom doen en dan 130 gram bloem en 1/4 tl vanille extract toevoegen.
    Dit goed mengen en als laatste 1 ei erdoor.
    Dan in een spuitzak en bakken maar (in olie)! 🙂

  18. Carolien says:

    Als voorgerecht een heerlijke carpaccio
    met zelfgemaakte dressing geserveerd op
    ons mooiste servies,vervolgens kan de pan met Boeuf bour­guig­non van het vuur en als toetje samen smikkelen van een met rood fruit
    versierde pavlova..laat de Valentijn maar komen!❤️

  19. Miriam korevaar langendam says:

    Wat een leuke actie. Een heerlijke zelfgemaakte groentesoep, roseval aardappeltjes, biefstukje met champignons en uien en een frisse salade en dat alles met liefde bereid! Samen smullen onder genot van een lekker drankje en kaarslicht! ❤️ #BrasserieValentijn #KeukenLiefde

  20. Samantha says:

    Een voorgerecht van gerookte zalm met dille dressing en kappertjes.
    Hoofdgerecht een pasta tagliatelle met witte romige saus. Spekjes en kip lente ui champignons en klein beetje knoflook erdoor. Met daarop een klein beetje parmazaan kaas.
    Als nagerecht een heerlijke chocolade soufflé met rode vruchten erbij en wat slagroom.
    Als afsluiter een heerlijke kop koffie met een chocolaatje in de vorm van een hartje.

  21. lianda van laerhoven says:

    vooraf een heerlijk soepje, als hoofd gerecht rosbief uit de oven met paprika, sjallotjes , oregano en rode wijn, en als nagerecht een lekker ijsje met warme kersen en een chocolade hartje. Samen heerlijk genieten.
    #BrasserieValentijn #Keukenliefde

  22. Ik verwen hem op die dag met zijn lievelings gerecht. Thaise curry met garnalen en champignons. Zijn lievelings toetje chocolade Mouse en koffie. Ten slotte gaat de lieve door de maag zeggen ze haha

  23. Pasta witte saus. Erg vette pasta spekjes, gehakt, spinazie met veel knoflook en boursin.. zodat je daarna niet meer de deur uit hoeft en vaan elkaar kan genieten;)

  24. Floor van Buuren says:

    Allemaal kleine gerechtjes om samen te delen, dat lijkt me ultiem smullen en zeer geschikt voor Valentijnsdag.
    En een heerlijk toetje mag natuurlijk niet ontbreken, liefst iets fris zoals ijs of een toetje met aardbeien.

Speak Your Mind

*