Wrap met kipfilet en avocado

Wrap met kipfilet en avocado
Wraptime! In mijn kelderkast ligt altijd een pak tortillawraps op voorraad. Ik gebruik ze overal voor: een lekkere ontbijtwrap met roerei, een smakelijk hapje voor onverwachtse visite, een avondvullend hoofdgerecht of een lekkere lunch. Deze wrap met kipfilet, roomkaas en avocado zet je binnen 5 minuten op tafel en is echt ontzettend lekker. Heerlijk als ontbijt of lunch. 

Lunchgerecht voor 2 personen — 5 minuten

Ingredienten

  • 2 zachte tortillawraps
  • Paar blaadjes kropsla, gewassen
  • 6 plakjes kipfilet (broodbeleg)
  • 1 avocado, in plakken
  • 1 lente-ui, in smalle ringen gesneden
  • 2 el roomkaas
  • Eventueel zoete chilisaus om erbij te serveren

Bereiding
Besmeer de wrap royaal met roomkaas en beleg met sla, kip, avocado en lente-ui.

Rol zo strak mogelijk op en snijd schuin doormidden. Serveer indien gewenst met zoete chilisaus.

Wrap met kipfilet en avocado
Enjoy!

Comments

  1. Ziet er heerlijk uit! Binnenkort ga ik dit eens uitproberen.

  2. Wraps zijn ideaal voor een lekkere, snelle maaltijd op drukke dagen. De combinatie met avocado kan ik alleen maar toejuichen!

  3. Deze maak ik zelf ook vaak! Zooo héérlijk!

Speak Your Mind

*