2-ingrediënten platbrood

Bijna elk land kent wel zijn eigen platbrood. Denk aan pitabrood, wraps, roti, naan en zelfs pizza. Dit 2-ingrediënten platbrood gemaakt van yoghurt en zelfrijzend bakmeel is supermakkelijk om te maken. En daar hou ik van! ?

Je kunt dit platbrood als borrelhap of voorgerecht serveren met wat knoflookboter erbij (zie onderstaande tip) of Oosterse dips zoals hummus, muhammara of baba ganoush, of gebruik het naar eigen invulling zoals je het hierboven genoemde platbrood ook gebruikt.

Basisrecepten, Hartige keuken, Bijgerechten, Voor bij de borrel, Aardappelrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(0 stemmen)
Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde