3x makkelijk Koningsdag hapje

3x makkelijk Koningsdag hapje

Drie keer Hoera voor de Koning: het is Koningsdag vandaag! Wat zijn jouw wilde plannen? Wij kijken eerst op tv naar het koninklijke familiebezoek aan Zwolle en maken vanmiddag een wandeling over de kindervrijmarkt. Daarna mag Ella-Marie lekker ‘los’ bij de kinderspelen.

En natuurlijk maak ik ook altijd wat lekkers op Koningsdag. Het liefst iets makkelijks, waardoor je extra in de Oranje-stemming komt. Ik heb drie van mijn meest favoriete Koningsdag-hapjes voor je op een rij gezet. 

Hup-Holland-Hup aardbeien

Aardbeien in witte chocoladedip en blauwe suiker

Partyknaks

Speels & Smakelijk: partyknaks in bladerdeegjasje

Oranje snoeppaprika gevuld met MonChou

Oranje paprika met roomkaas

Inspiratie, Thema recepten, Oranjerecepten, Voor bij de borrel

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin