5x het lekkerste bananenbrood

Zijn er nog meer bananenbroodliefhebbers in de zaal? ?? Ik hou ervan! Het leuke van bananenbrood is dat je er eindeloos mee kunt variëren. Vandaag zet ik — in willekeurige volgorde — 5 van mijn favoriete recepten voor je op een rij. Welke kies jij?

1. Basisrecept bananenbrood

Het lekkerste bananenbrood begint natuurlijk met een goed basisrecept. Dit is mijn favoriete recept dat nooit teleur stelt.

Basisrecept bananenbrood (kookvideo)

2. Speculaas bananenbrood

Of wat denk je van een variant met speculaaskruiden en amandelschaafsel? Te lekker! Hij mag dan ook niet ontbreken in dit lijstje.

Speculaas bananenbrood

3. Bananenbrood met walnoot en chocolade

Stiekem in dit mijn favoriete bananenbrood, met walnoot en chocolade!

Bananenbrood met walnoot en chocolade

4. Bananenbrood zonder boter en suiker

Een makkelijker recept voor een verantwoord tussendoortje zul je niet snel vinden. Dit bananenbrood bevat geen boter of olie, is suikervrij en goedgevuld met walnoten en een vleugje kaneel. Je kunt er dus schaamteloos van genieten. En dat zou ik dan ook zeker doen!

5. Carrotcake bananenbrood

Dit carrotcake bananenbrood combineert het beste van twee werelden. De wortel, walnoten en kokos van de carrotcake zijn een perfecte match met de banaan en kaneel van het bananenbrood!

Carrotcake-bananenbrood

Zoet, Gebak

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(0 stemmen)
Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde