7x pieper in de hoofdrol

7x pieper in de hoofdrol

Als je mij volgt Achter de schermen, dan weet je dat ik geen grote aardappeleters ben. Zowel Johan als ik lopen niet bepaald warm voor een gekookte pieper en dat heeft erin geresulteerd dat Ella-Marie hier thuis nog nooit een een gekookte aardappel op haar bord heeft gekregen.

Toch zet ik regelmatig piepers op het menu. Want gelukkig voor ons is de aardappel een veelzijdige knol waar je alle kanten mee op kunt. De aardappelrecepten hieronder zijn bij ons favoriet en zet ik met enige regelmaat op tafel. Wat is jouw favoriet?

Duitse reibekuchen

Duitse reibekuchen (aardappelkoekjes)

Knapperige ovenfriet

Knapperige ovenfriet

Gratin Dauphinois

Aardappelgratin - Gratin Dauphinois

Gevulde aardappels uit de oven

Gevulde aardappels uit de oven

Perfect gebakken aardappels

Gebakken aardappels - het geheim!

Pommes duchesse

Pommes duchesse

Feestelijke ovenaardappels

Feestelijke ovenaardappels

Aardappel en meer, Bijgerecht

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin