Aardappelrösti

Het is eventjes werk maar dan heb je ook wat: de lekkerste aardappelrösti maak je namelijk zelf! Aardappelrösti is een platte, ronde koek gemaakt van geraspte aardappel die krokant is gebakken in de koekenpan. Moeilijk om te maken is het niet. Voor het lekkerste resultaat worden de aardappels eerst met schil gekookt en daarna gepeld. Zo behoudt de aardappel al zijn smaak!

Je kunt de aardappels al een dag van tevoren koken en pellen. Zo hoef je de aardappels voordat je aan tafel gaat alleen nog maar te raspen en te bakken. Daarna word je beloond met de lekkerste aardappelrösti die je ooit hebt gegeten!

Basisrecepten, Hartige keuken, Wereldgerechten, Duitse recepten, Bijgerechten, Aardappelrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(0 stemmen)
Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde