Acar ketimun (zoetzure komkommer)

Komkommer in zoetzuur ken je ongetwijfeld. Acar ketimun is de Indische variant ervan en is naast zoetzuur ook een beetje pittig door de rode peper. Het is een heerlijk gerecht om te serveren als onderdeel van een Indische rijsttafel of serveer als bijgerecht bij een Hollandse maaltijd.

Wereldgerecht, Indische recepten, Bijgerecht, Groenten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(2 stemmen)
2 reacties

Verdeel je liefde

  1. Henny

    Hoe lang kun je deze komkommersalade bewaren?

    1. In een goed afgesloten pot op een koele donkere plek bewaard toch zeker enkele maanden Henny.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin