Achter de schermen week 29

Elke week gun ik je een kijkje achter de schermen bij KeukenLiefde. Geen gestileerde of opgeleukte foto’s van ons leven maar rauw beeldmateriaal, KeukenLiefde unplugged dus … komt ie!

Wil je niks missen? Volg ons live op Instagram! Heb je zelf ook een leuke foto gemaakt van een KeukenLiefde-gerecht? Deel hem dan op Instagram onder vermelding van #keukenliefdeoptafel. Je foto wordt dan automatisch vertoond op de KeukenLiefde-homepage!

Niet vergeten hoor, ik ben reuzebenieuwd wat jij op tafel tovert!

Maandag

We zitten op camping Norcenni Girasole Club in Toscane. ’s Avonds gaan we lekker uit eten in een van de campingrestaurants, Il Vecchio. Da’s ook wel eens fijn, even niet koken.

Dinsdag

We halen wat boodschappen in de COOP vlakbij de camping en koken lekker zelf. Ik maak gemarineerde aardappel-groentespiesjes voor op de barbecue. Samen met wat worstjes en calamari-garnaalspiesjes een heerlijk maaltje.

Woensdag

Uitstapje naar Siena!

achter de schermen week 29-3468

Donderdag

Wederom genieten van een zelfgekookt maaltje: spaghetti (of eigenlijk linguine) carbonara. Dat kan ik elke dag wel eten. 🙂

Vrijdag

En dat doen we dus ook. 😉 Met de overige linguine maak ik linguine alle vongole!

Zaterdag

Onze laatste avond op de camping sluiten we af met een diner in restaurant Norcenni.

achter de schermen week 29-3517

Zondag

Hieperdepiep Hoera, onze kleine feestneus is vandaag 6 jaar geworden! Na het uitpakken van haar cadeau, nemen we afscheid van Italië en vertrekken we voor een laatste week vakantie naar Cannes. ’s Avonds halen Johan en Ella-Marie Johan zijn moeder op van het vliegveld in Nice. Die viert gezellig een weekje vakantie met ons mee!

Wordt vervolgd … 🙂

Wil je niks missen van onze avonturen? Volg ons op Instagram met #keukenliefdeopreis. 

Ga je iets lekkers koken? Vergeet je foto niet te delen op Instagram met #keukenliefdeoptafel. Je foto wordt dan automatisch vertoond op onze homepage. Ik kijk ernaar uit!

Inspiratie, Een kijkje in de keuken

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin