Appel kaneel kruimelcake

Tijdens het maken van deze appelcake twijfelde ik of ik kruimels zou toevoegen. Ik ben dol op de lekkere crunch die kruimels aan gebak geven, maar twijfelde of het in dit geval teveel zou worden. Ik voegde de kruimels uiteindelijk toch toe.

Tijdens het bakken zakte de helft van de kruimels in de cake (een geluk bij een ongeluk) en de andere helft bleef bovenop liggen. De kruimels die in de cake zakten zijn lekker zacht en smeuïg, de kruimels bovenop zijn crunchie. Probeer het zelf en laat me weten wat je ervan vindt. Wij vonden het heerlijk! 

Gebak, Zoet

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(1 stemmen)
2 reacties

Verdeel je liefde

  1. Yvonne

    Beste Annemiek, ik heb gisteren deze cake gemaakt. Smaakt heerlijk. Vriendelijke groet, Yvonne

    1. Superleuk om te horen Yvonne! 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin