Video: appelroosjes van bladerdeeg

Toen ik deze appelroosjes van bladerdeeg op Pinterest zag (hier kun je me volgen), was ik op slag verliefd. Geloof me: als je deze elegante dames lauwwarm — eventueel met een bolvanilleroomijs — aan je gasten serveert na een gezellig diner, dan scoor je heel dikke punten. Gegarandeerd!

Maar je moeder wordt vast ook heel erg blij als zij er volgende week zondag (Moederdag!) één — of beter nog twee — als ontbijt geserveerd krijgt. Deze moeder in elk geval wel! (Nu maar hopen dat manlief de hint oppikt.)

Inspiratie, Thema recepten, Kookvideo's, Kerstrecepten, Valentijnsrecepten, Moederdag, Gebak, Dessert, High tea recepten, Zoet

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

4 reacties

Verdeel je liefde

  1. Renee

    deze zijn erg lekker. Nu wilde ik ze binnen kort keer maken voor nagerecht met wat vanilleijs erbij. Maar kan ik deze dan smiddags al maken en pas in de avond afbakken?

    1. Ik denk dat het bladerdeeg dan heel klef wordt. Je kunt ze wel maken en afbakken (licht afbakken) en dan moment suprême even opnieuw opwarmen in de oven. Zo doe ik het zelf ook. 🙂 Het bladerdeeg is dan alleen niet zo krokant en knapperig meer als bij de eerste keer afbakken.

  2. Rianne

    Die zien er echt prachtig uit!

    1. Dankjewel Rianne, ze smaken ook heerlijk! 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin