Aspergegratin met ham en ei

Aspergegratin met ham en ei. De klassieke asperges met ham en ei, maar dan in een ander jasje gestoken. Deze aspergegratin is makkelijk voor te bereiden. Je kunt hem bijvoorbeeld ’s ochtends al maken zodat je hem ’s avonds alleen nog maar in de oven hoeft te schuiven. De asperges hoef je niet eerst voor te koken, ze garen in de roomsaus in de oven. Lekker om te serveren met een gekookt krieltje in de schil en een groene salade. 

Lenterecepten, Ovenschotels, Ovenrecepten, Vleesrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(55 stemmen)
2 reacties

Deel je liefde

  1. Henny Kalter

    Kan ik hiervoor ook (vers)ingevroren asperges gebruiken? En moet ik ze dan eerst laten ontdooien?

    1. Ja hoor dat kan. Je hoeft ze niet eerst te ontdooien.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde