Babi ketjap

Een heerlijk vleesgerecht uit de Indische keuken is deze babi ketjap: zacht gestoofd varkensvlees in een kruidige ketjapsaus. Lekker om op tafel te zetten als onderdeel van een zelfgemaakte Indische rijsttafel, of serveer als hoofdgerecht met witte rijst en sajoerboontjes, of met nasi goreng en een frisse komkommersalade. Dit gerecht is heel makkelijk om te maken maar heeft wel wat tijd nodig om te garen. Je kunt dit gerecht daarom ook een dag van tevoren maken. De volgende dag hoef je het alleen nog maar op te warmen en smaakt het nóg lekkerder. 

Wereldgerecht, Menu, Vleesrecepten, Indische recepten, Hoofdgerecht

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(19 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin