Back to school: 5x lekkere kinderlunch

Back to school: 5x lekkere kinderlunch

Eindelijk na zes weken zijn de scholen weer begonnen. Joepie! Hoe fijn vakantie ook is, na zes weken leve de lol voelt regelmaat en ritme weer als een welkome afwisseling. 🙂 Omdat Ella-Marie drie dagen in de week overblijft, probeer ik van de lunch op de dagen dat ze thuis is een klein feestje te maken. Zeker niet ingewikkeld, maar wel altijd leuk en lekker. 

Ik heb vijf lekkere lunchrecepten op een rij gezet die favoriet zijn bij Ella-Marie. Weet jij nog een leuke kinderlunch? Laat het me weten, Ella-Marie en ik zijn reuzebenieuwd!

Wentelteefjes met banaan en Nutella

Wentelteefjes beschuitbollen

Brietosti met jam

Speels & smakelijk: brietosti met jam

Lunchwrap met roomkaas, wortel en walnoot

Speels & Smakelijk: lunchwrap met roomkaas en wortel

Hawaï-schuitjes

Speels & Smakelijk: hawaïschuitjes

Leeuwenbrood

Gezond kinderrecept - Leeuwenbrood

Kinderrecepten, Thema recepten, Lunch

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin