Basisrecept soezen

Dit is een heerlijk en eenvoudig basisrecept voor de allerlekkerste soezen. Je kunt zowel kleine als grote soezen maken met het beslag. Vul ze met stijfgeklopte slagroom voor het geliefde slagroomsoesje of probeer eens een hartige vulling zoals zalm- of hammousse. Lekker als borrelhapje! Dit recept is voldoende voor circa 40 kleine soesjes.

Wereldgerecht, Basisrecepten, Hollandse recepten, Gebak, Dessert, Zoete keuken, Zoet

Bestel ons nieuwe kookboek: Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN

17 september 2021 is ons nieuwe kookboek uitgekomen! Een bundel met al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Benieuwd? Bestellen kan hier!

Bestel nu!

(0 stemmen)
2 reacties

Verdeel je liefde

  1. Denise

    De soesjes waren heerlijk! Ik heb ze gevuld met zalmsalade, serranoham met roomkaas en scampi met een lookmarinade (allemaal zelf gemaakt!) Ik weet nu al wat ik als borrelhapje ga geven met Pasen! ?

    1. Oooh, dat klinkt heerlijk Denise!! 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin