Bladerdeeg hapje met peer en geitenkaas

Ik heb altijd een pakje bladerdeeg in de vriezer liggen om snel iets lekkers te maken. Als we ’s avonds of in het weekend plotseling zin hebben in een lekker hapje, of als er onverwachts visite op de stoep staat maak ik graag een bladerdeeghapje. Omdat het herfst is en er peren in overvloed zijn, maak ik een bladerdeeg hapje met peer, geitenkaas, honing en walnoot. Supermakkelijk om te maken en verrukkelijk! 

Geen liefhebber van geitenkaas? Je kunt hem ook vervangen door brie of gorgonzola dolce. Zie ook onderstaande tip!

Herfstrecepten, Seizoensrecepten, Themarecepten, Kerstrecepten, Oud-en-nieuwrecepten, Voor bij de borrel

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(11 stemmen)
Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde