Bladerdeeg knakworst hapje

Dit heerlijke hapje maak je in een handomdraai met maar twee ingrediënten: bladerdeeg en mini knakworst. Ik bak ze in de oven, maar in de airfryer kan ook. Een feestelijke snack waar iedereen dol op is. Lekker om te serveren met een dip van ketchup of mosterd.

Menu, Themarecepten, Airfryer, Voor bij de borrel

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(17 stemmen)
2 reacties

Deel je liefde

  1. Francisca

    In de airfryer mag ik daar ook bakpapier indien?

  2. Ziet er heerlijk uit, bedankt! Ik ga het binnenkort bij de borrel maken

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde