Bladerdeeg loempia met ham

Heerlijke bladerdeeg loempia’s met een vulling van ham, spitskool en ei. Je maakt ze in een handomdraai. Lekker als hartige snack met zoete chilisaus dip, of serveer bij de bami of nasi. Je kunt ze ook als hoofdgerecht serveren met een salade erbij. Reken dan op twee loempia’s per persoon. Met de vulling kun je naar hartelust varieëren. Zo kun je ook prei, wittekool, of taugé toevoegen. Ook kun je voorgegaarde en geplozen kip aan de vulling toevoegen.

Menu, Hoofdgerechten, Ovenrecepten, Snelle recepten, Bijgerechten, Voor bij de borrel, Groente recepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(8 stemmen)
5 reacties

Deel je liefde

  1. Mirte

    Ik ga er nu aan beginnen 😉

    1. Mirte

      Lekker hoor, maar 2 per persoon is voor ons al teveel en zeker met een salade ernaast.

      1. Leuk om te horen dat het heeft gesmaakt Mirte. 🙂 De loempia’s die je overhoudt kun je ook invriezen. Lekker voor een andere keer.

        1. Mirte

          Dat kan zeker! Maar de volgende dag opgewarmd in de oven op 180 graden vonden we ze nog lekkerder. 🙂 Daarnaast aten we je soto ajam dus weer een heerlijke maaltijd!

          1. Fijn om te horen Mirte. Dat klinkt idd als een heerlijk maaltje!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde