Broodje visstick met remouladesaus

Broodje visstick met remouladesaus

Geen zin om lang in de keuken te staan, maar wel iets lekkers eten? Makkelijker dan dit broodje visstick wordt het (bijna) niet. Je kunt vissticks natuurlijk zelf maken door visfilet te paneren, of je gebruikt kant-en-klare vissticks voor in de oven. Lekker makkelijk, want je hebt geen afwas. De remouladesaus maak je natuurlijk wel zelf. Dan kun je toch nog zeggen: “kijk eens hoe lekker ik heb gekookt!”

Hoofdgerecht voor 1 persoon

Ingrediënten

  • 1 Italiaanse bol
  • 2 flinke el remouladesaus
  • 2 blaadjes little gem
  • 1 plakje cheddar
  • 3 vissticks
  • 2 plakken tomaat
  • Paar rode ui ringen

Bereiding
Bereid de vissticks volgens de omschrijving op de verpakking of maak ze zelf door reepjes visfilet te paneren. Snijd de Italiaanse bol open en grill beide helften even in een grillpan of in de oven, totdat het brood licht kleurt.

Besmeer beide helften van het brood met een eetlepel remouladesaus. Beleg de onderste helft van de bol met sla, cheddar, vissticks, tomaat, rode ui en dek af met de bovenste helft van de bol.

Broodje visstick met remouladesaus

Eet smakelijk!

Hoofdgerechten, Snelle recepten, Visrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(2 stemmen)
Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde