Carpaccio tapenade

Deze carpaccio tapenade met parmezaan, pijnboompitjes en kappertjes smaakt heerlijk bij de borrel op een stokbroodje, of toastje. Of smeer hem op een vers gebakken broodje tijdens de lunch! Je maakt hem in een handomdraai met kant-en-klaar verpakte carpaccio. De parmezaan en pijnboompitjes zijn daar meestal bij inbegrepen, zodat je die niet extra hoeft te kopen. De kappertjes geven een heerlijk fris zuurtje, dus die zou ik zeker extra toevoegen. 

Menu, Wereldgerecht, Italiaanse recepten, Voor bij de borrel

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(3 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin