Chicken tenders

Malse repen kipfilet in een krokant gebakken jasje van cornflakes en specerijen. Wie is er niet dol op chicken tenders! Ze zijn heel makkelijk om zelf te maken. Ik bak ze goudbruin en krokant in de koekenpan, maar je kunt ze ook in de oven (ca. 15 minuten op 200 graden), of in de airfryer (ca. 10 minuten op 200 graden) bakken. Lekker met zelfgemaakte honing-mosterdsaus erbij. 

Wereldgerecht, Amerikaanse recepten, Lunch, Hoofdgerecht, Kiprecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(2 stemmen)
2 reacties

Verdeel je liefde

  1. Charlotte2017

    Lekker recept, ik heb kippenhaasjes gebruikt en ze gebakken in de airfryer.

    1. Dat kan uiteraard ook Charlotte! 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin