Chinese varkenshaasspies (Char Siu)

Een heerlijke Chinese varkenshaasspies met frisse lente-ui en paprika. De varkenshaas is vooraf gemarineerd in Char Siu saus en krijgt hierdoor een honingzoete smaak. Je kunt de spiezen bereiden op de barbecue, maar ook in de grill- of koekenpan. Lekker met witte rijst en roergebakken sperziebonen of paksoi. 

Wereldgerecht, Thema recepten, Menu, Seizoen, Vleesrecepten, Barbecuerecepten, Aziatische recepten, Zomerrecepten, Hoofdgerecht

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin