Chocoladetaart

Een goede taart is de zonde waard! Een gezegde waar ik me helemaal in kan vinden. 🙂 Deze chocoladetaart afgewerkt met chocoladeganache maakte ik alweer enige tijd geleden, gewoon omdat ik er zin in had. Het recept vond ik op de website van AH, maar ik heb het hier en daar iets aangepast naar eigen smaak. Het was een groot succes! Wij vonden hem heerlijk.

Menu, Chocolade, Gebak, Zoet

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(1 stemmen)
4 reacties

Verdeel je liefde

  1. Henny Lansink

    Waarom geef je de diameter van de vorm er niet bij?

    1. Die staat er toch echt bij Henny….

      1. Natalie

        Heey Annemiek,

        Op welke temperatuur moet de oven als je hete lucht stand gebruikt? Wil hem binnenkort gaan maken, ben benieuwd ?

        1. Hoi Natalie, hetelucht zou ik dan op 150 graden zetten. Ik heb zelf geen ervaring met hetelucht dus ben heel benieuwd naar het resultaat! 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin