Citroentulband met maanzaad

Deze citroentulband met maanzaad is lekker fris en de yoghurt maakt hem heerlijk smeuïg! Maanzaad is niet alleen lekker over brood of een bagel, het smaakt ook heerlijk in gebak. Het geeft een licht nootachtige en zoete smaak en een heerlijke ‘Pop!’ als je erop bijt. Vandaar ook de naam poppy seed.

Zoete recepten, Gebakrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(2 stemmen)
7 reacties

Deel je liefde

  1. Sarah

    Patentbloem? Gaat dit niet met gewone bloem of zelfrijzende bloem?

    1. Hoi Sarah, ik weet niet wat je onder ‘gewone’ bloem verstaat, maar tarwebloem kan eventueel ook. Ik gebruik zelf het liefst patentbloem om mee te bakken omdat je daar een wat fijner resultaat mee krijgt. Zelfrijzend bakmeel kan eventueel ook maar laat dan wel het bakpoeder achterwege.

  2. Rosanne

    Wat voor maat tulband heb je hier gebruikt ??

    1. 23 cm.∅

  3. Joke

    Ik heb deze cake gemaakt maar het was nog lang niet gaat.
    Heb het er zeker 15 langer dan de tijd in gelaten
    Zonde van de ingrediënten maar daardoor niet eetbaar

    1. Sakina chaara

      Ja bij mij eindigde hij ook in de rest container, ik probeer de cake nog 1 keer met roomkaas ipv yoghurt, heb het recept op een andere website gevonden.

    2. Hoi Joke, wat vervelend dat hij bij jou nog niet gaar was. Elke oven werkt weer anders, dus goed opgelost door hem langer in de oven te laten zitten. Dan zou het goed moeten komen. Waarom was de cake niet eetbaar?

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde