Ingrediënten
- 2 afgebakken croissants
- Stukje roombrie, in plakken gesneden
- Handje gepelde walnoten
- 1 nectarine, in plakjes
- Honing
Geef mij een kop koffie en een verse croissant voor het ontbijt en ik ben een gelukkig mens. Maar net zo blij word ik van een lekkere lunch. Waar het ’s ochtends simpel mag, pak ik tijdens de lunch iets meer uit. Deze croissant met romige brie, knapperige walnoot en zoete nectarine en honing zijn een perfecte match. Een aanrader voor de lunch en supermakkelijk om te maken!
Seizoensrecepten, Zomerrecepten, Ontbijtrecepten, Lunchrecepten
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
In plaats van nectarine kun je ook perzik, appel of peer gebruiken.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Deel je reactie