Croissant met brie, walnoot en nectarine

Geef mij een kop koffie en een verse croissant voor het ontbijt en ik ben een gelukkig mens. Maar net zo blij word ik van een lekkere lunch. Waar het ‘s ochtends simpel mag, pak ik tijdens de lunch iets meer uit. Deze croissant met romige brie, knapperige walnoot en zoete nectarine en honing zijn een perfecte match. Een aanrader voor de lunch en supermakkelijk om te maken!

Seizoen, Ontbijt, Zomerrecepten, Lunch

Ingrediënten

  • 2 afgebakken croissants
  • Stukje roombrie, in plakken gesneden
  • Handje gepelde walnoten
  • 1 nectarine, in plakjes
  • Honing

In plaats van nectarine kun je ook perzik, appel of peer gebruiken.

Bereiding

Snijd de croissant overlangs doormidden en beleg met plakjes brie, een paar walnoten en wat plakjes nectarine. Druppel er wat honing overheen. Indien gewenst kun je de croissant enkele minuten in een voorverwarmde oven (160 graden) leggen zodat de brie iets zachter wordt.

Croissant met brie, walnoot en nectarine

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Geen reacties

Verdeel je liefde

Follow on Bloglovin mytastenld.com