Variatietips!
- Rood fruit en maple sirop
- Blauwe bessen en banaan
- Hartige variant met ham en kaas
- Hartige variant met avocado en gerookte zalm
Croissantwafel met aardbeien en slagroom. Snelle wafels gemaakt van croissantdeeg! De croissantwafel (ook wel croiffle genoemd) is een geweldige uitvinding. Door het ongebakken croissantdeeg te bakken in het wafelijzer krijgt hij de vorm van een wafel, maar smaakt als een croissant. Ik garneer de croissantwafel met verse slagroom, aardbeien en chocolade. Zo lijkt het wel een gebakje!
Tip! Je kunt de croissant ook vullen met jam of een stukje chocolade voordat je hem bakt in het wafelijzer.
Meer ontbijtrecepten op KL vind je hier. Meer zoete recepten op KL vind je hier.
Lenterecepten, Zoete keuken, Moederdag recepten, Ontbijtrecepten, Valentijnsrecepten, Gebakrecepten
Nodig
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Variatietips!
om 09:48
Niet duidelijk of je het deeg moet oprollen
om 10:14
Hoi Heidie, je moet het deeg idd oprollen tot croissants. Ik heb de omschrijving iets aangepast. Hopelijk is het zo duidelijk.