De eerste week in ons nieuwe huis! – Weekvlog #29

We zijn verhuisd! Eindelijk na maanden wachten kregen we de sleutel van ons nieuwe (oude) huis en dat betekende heel weinig koken en veel klussen en dozen uitpakken. Ben je benieuwd hoe ons nieuwe huis eruitziet, kijk dan snel mee naar deze nieuwe weekvlog! 

ONS KOOKBOEK KOMT ERAAN!

Dit najaar (omstreeks 17 oktober) komt ons kookboek KOKEN MET KEUKENLIEFDE uit met 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag. Denk aan Balinese woknoedels, kip in champignonroomsaus, snelle babi pangang à la KeukenLiefde, sjalottenquiche met geitenkaas, maar ook enkele bekende KeukenLiefde-klassiekers zoals de broccoli-ovenschotel met kip, champignon en krieltjes, pasta pesto met garnalen en de gevulde courgette met ratatouille ontbreken niet. Met dit boek heb je elke dag een verlokkelijk antwoord op de vraag “Wat eten we vandaag?” Je kunt hier alvast een exemplaar reserveren, dan ligt hij straks als eerste bij jou op de deurmat! 

Inspiratie, K♥L ontdekt ..., Kookvideo's, Een kijkje in de keuken, Persoonlijk

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin